Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

ZINK EN KOPERWERK

Onze medewerkers hebben veel ervaring met zowel koper als zink in de bouw. Dit komt omdat beiden zeer duurzame materialen zijn. Dakgoten van zink en/of koper zijn tijdloze metalen waarbij ouderwets vakmanschap nog steeds vereist wordt. Dit staat bij ons hoog in het vaandel.

Zink geeft een speciale uitstraling aan gebouwen. Het wordt al jaren gebruikt voor hemelwaterafvoer en dak- en gevelbekleding. Bijvoorbeeld voor een mooie zinken dakgoot. Zink is verkrijgbaar in meerdere structuren en kleuren (vooral zachtgrijs) en is daarnaast laag in onderhoud.

Koperwerk is duurzaam en biedt veel gemak in verwerking. U kunt er unieke ontwerpen mee maken. Koperen goten en regenpijpen hebben een zeer lange levensduur. Daarnaast is koper een verfraaiing van uw huis door middel van een authentieke uitstraling.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Klassieke zink- en koperwerken worden door ons op ambachtelijke wijze, zoals het honderden jaren geleden ging, gerestaureerd of gerenoveerd. De non-ferro metalen zijn duurzaam en bovendien 100% recyclebaar. Bent u geïnteresseerd in de diensten van Dakdekkersbedrijf Dasselaar en wilt u sierlijk (be)sparen op uw onderhoud?

Neem dan contact met ons op over de toepassing van zink of koper voor uw dak!

GE├ĆNTERESSEERD IN ZINK OF KOPERWERK?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.