Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

VOGELNEST

Een veel voorkomend probleem is een vogelnest onder dakpannen en dakgoten. Vogels gaan zich nestelen hier nestelen en zorgen niet alleen voor veel overlast, ook het dakbeschot wordt hierdoor aangetast en kan gaan rotten. Ook kunnen de bladeren en takjes die worden gebruikt voor het nest uw dakgoot verstoppen, wat na verloop van tijd weer leidt tot een overstroming van de dakgoot en/of een lekkage. Het is dan ook verstandig om een vogelnest op tijd te laten verwijderen door een van onze vakkundige werknemers.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Niet alleen kunnen wij de vogelnesten vakkundig voor u verwijderen, ook kunnen wij er voor zorgen dat vogels nooit meer terug komen om onder uw dak of in uw dakgoot een nest te bouwen. Vogelwerende dakvoetprofielen zijn dan de oplossing die u zoekt. Deze profielen zorgen ervoor dat vogels niet meer tussen uw dakpannen of dakgoot kunnen komen om een nest te bouwen. Als u wel al een vogelnest vermoedt is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten verwijderen. Wanneer u dit niet doet, bestaat de kans dat de vogels een groter deel van uw dak gaan innemen, met als gevolg meer nadelige gevolgen. Uiteindelijk kan de totale schade hoog oplopen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

Schakel Dakdekkersbedrijf Dasselaar in voor professionele verwijdering van vogelnesten of voor de aanleg van dakvoetprofielen.

VOGELNEST VERWIJDEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.