Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Stormschade

by

Stormschade aan uw dak? Laat ons uw dak repareren!

Stormschade dak


Door de klimaatverandering hebben we in Nederland steeds vaker heftige stormen. Bij hevige storm kan uw dak beschadigen. Dakpannen kunnen losschieten, er kan bijvoorbeeld een boom op uw dak vallen of er kunnen scheuren ontstaan in de dakbedekking.

Heeft u schade aan uw dak? Dakdekkersbedrijf Dasselaar staat voor u klaar om de schade te verhelpen en uw dak weer in goede staat te brengen.

daklekkage inspecteren

Wilt u uw dak laten repareren?

Dakdekkersbedrijf Dasselaar staat voor u klaar om de schade te verhelpen.

Uw dak laten repareren

Schade aan dak door storm


Bij een grote storm is het soms lastig om schade te voorkomen. Wanneer uw dak schade door storm heeft gekregen is het belangrijk om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Wanneer u te lang wacht met het laten repareren kan de schade erger worden. Bij lekkage kunt u ook flinke waterschade in huis krijgen.

Onze spoedservice staat 24/7 voor u klaar om stormschade te verhelpen. Twijfel dus niet om contact op te nemen. Binnen 60 minuten zijn onze dakdekkers ter plaatse. Nadat we de schade hebben gerepareerd leggen we u uit wat u kunt doen om schade in de toekomst te voorkomen. Zo bieden wij ook een gratis dakinspectie aan om uw dak te controleren. Indien er reparatie of renovatie nodig is, kunnen wij dit uiteraard ook voor u uitvoeren.

De vergoeding van de schade krijgt u alleen als u daarvoor verzekerd bent. Ga uw woonverzekering na of dit ook voor u geldt.

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Stormschade dakpannen


Dakdekkersbedrijf Dasselaar is specialist in het repareren van dakschade en het vervangen van dakpannen. Wanneer de dakpannen op uw dak zijn losgeschoten tijdens een storm is het voor de veiligheid en de staat van uw dak belangrijk om de schade zo spoedig mogelijk te laten repareren. Wij vervangen de dakpannen en zorgen dat ze weer stevig op hun plek zitten en er geen scheuren of gaten in uw dak zitten.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Meld uw stormschade


Ook voor bitumen, leien en shingles daken kunnen wij de reparatie na een storm uitvoeren. Onze ervaren vakmannen verhelpen de schade zorgvuldig zodat uw dak weer in goede staat is. Neem contact op met onze spoedservice om de schade zo snel mogelijk te verhelpen.

Meld uw stormschade