Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

STORMSCHADE

Doordat ons klimaat bekend staat om de onstuimige herfststormen en soms “tropische” zomerstormen, kan het helaas niet altijd voorkomen worden dat er stormschade ontstaat aan uw dak. Het kan zelfs zijn dat die schade zo erg is, dat er per direct een oplossing moet worden gezocht. In dit geval staat onze spoedservice 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dus twijfel geen moment in tijden van nood!

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

NADELIGE GEVOLGEN

Wanneer u stormschade heeft kunt u het beste zo snel mogelijk contact met ons opnemen. Wanneer de schade namelijk niet snel gerepareerd wordt, kan dit nadelige gevolgen hebben voor de staat van uw woning of bedrijfspand. Door lekkage kan het vocht schimmel, rot en andere nare situaties veroorzaken. En wanneer uw dak een paar dakpannen mist of de dakbedekking echt loslaat zal de isolatie van uw pand niet optimaal meer werken. Laat ons dit op tijd repareren. Na de reparatie leggen wij u uit wat u kunt doen om enige schade in de toekomst te voorkomen. Voorkomen is immers beter dan genezen!

VERZEKERD

Vaak wordt stormschade vergoed door uw verzekeraar tegen een scherpe prijs. Na het uitvoeren van de benodigde reparaties zullen wij samen met de verzekeraar het schadebedrag regelen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken, en kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een huis of bedrijfspand zonder schade!

DAKGOTEN LATEN MONTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.