Neem contact met ons op! 06 451 980 22

STORMSCHADE ROTTERDAM

In Nederland kan het af en toe voorkomen dat wij last hebben van een storm. Dit kan er dan ook voor zorgen dat u last heeft van stormschade Rotterdam aan uw dak. De schade kan erg uiteenlopen. Mocht het dak van uw woning ernstige schade hebben opgelopen, kunt u de spoedservice inschakelen. In dat geval zijn wij binnen 60 minuten ter plaatsen en zullen wij de schade zo snel mogelijk oplossen. Deze service bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. In geval van nood, twijfel geen moment en schakel onze hulp direct in!

GEVOLGEN VAN STORMSCHADE

Wanneer de stormschade Rotterdam niet zo snel mogelijk wordt opgelost of gerepareerd, kan de schade verergeren. Als u bijvoorbeeld last heeft van een lekkage kan het vocht schimmel, rot en andere narigheid met zich meebrengen. Als er dakpannen missen of de dakbedekking loslaat zal de isolatie van uw woning verslechteren. Het is daarom verstandig om de stormschade direct te laten oplossen. Na de reparatie zullen wij u handige tips geven voor toekomstige stormen om de schade te verminderen.

VERZEKERD TEGEN STORMSCHADE ROTTERDAM

In veel gevallen wordt stormschade vergoedt door uw verzekeraar. Dit is vaak tegen een scherpe prijs. Nadat wij de nodige reparaties hebben uitgevoerd, zullen wij de kosten regelen met uw verzekeraar. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de schade én de kosten.

Stormschade [pb-city]

CONTACTFORMULIER

Naam (*)

E-mail (*)

Waar kunnen wij u mee helpen?

Bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

CONTACT

Heeft u ook last van stormschade Rotterdam ? Maak dan direct een afspraak of vraag direct een offerte aan van Dakdekkersbedrijf Dasselaar. Wilt u liever eerst nog meer informatie? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

UW DAK GOED LATEN ISOLEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.