Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

SPOEDSERVICE

Ons land staat bekend om de onstuimige herfststormen en soms “tropische” zomerstormen. Het kan helaas niet altijd voorkomen worden dat er schade ontstaat aan uw dak. Het kan zelfs zijn dat die schade zo erg is, dat er per direct een oplossing moet worden gezocht. De spoedservice van Dakdekkersbedrijf Dasselaar staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Dus twijfel geen moment in tijden van nood!

MET SPOED HULP NODIG?

Neem dan geheel vrijblijvend
contact met ons op.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE JUISTE OPLOSSING

Losliggende dakbedekking, vallende dakpannen of lekkage zijn allemaal situaties waarbij er zo snel mogelijk reparaties moeten worden verricht om eventuele verdere schade te voorkomen. Als zo’n nare situatie voorkomt, kan het zijn dat u zelf zo snel mogelijk het dak op wilt gaan om de situatie te op te lossen. Dit raden wij echter af! De werknemers van Dakdekkersbedrijf Dasselaar beschikken over de benodigde kennis en materialen, waardoor wij binnen de kortste keren de schade veilig kunnen repareren. Wanneer u het werk aan professionals overlaat, kunt u er zeker van zijn dat het probleem op de juiste manier opgelost wordt.

Bel snel!

Heeft u een spoedsituatie aan een dak van uw huis, bedrijfspand, bijgebouw of iets anders? Onze dakdekkers zijn binnen 60 minuten ter plaatse om uw probleem op te lossen. Woont u iets verder weg? Ook dan kunt u rekenen op snelle service. Neem contact op met ons telefoonnummer om de mogelijkheden snel te bespreken. Wij helpen u graag!

Bel me terug

    Naam (*)

    Telefoonnummer (*)

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)