Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

SHINGLES DAKEN

Een andere optie voor uw dakbedekking zijn shingles. Shingles zijn een sterk opkomende trend in Nederland op het gebied van dakbedekking. Deze manier van dakbedekken is afkomstig uit Amerika. Shingles daken zijn gemakkelijk te leggen, veel makkelijker dan dakpannen of bitumen. Het eindresultaat heeft een decoratief uiterlijk. Hoeken of de nok worden met speciaal gevormde shingles afgewerkt. Uw dakbedekking is hierdoor gegarandeerd waterdicht en heeft het een mooie en verzorgde afgewerkte uitstraling. Heeft u een hellend dak van minimaal 25o ? Dan zijn shingles geschikt voor uw situatie. Shingles zijn ook een zeer geschikte dakbedekking wanneer u op zoek bent naar een dakbedekking die lang mee gaat.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Dakdekkersbedrijf Dasselaar legt niet alleen standaard shingles daken, maar ook bitumen daken van shingles. Deze zijn zeer duurzaam en van goede kwaliteit voor de relatief lage prijs. Shingles zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en modellen. Ze kunnen ook als alternatief dienen voor leisteen. Ze zijn dan ook geschikt voor schuren, woningen, tuinhuizen en vakantiewoningen. Laat onze vakkundige werknemers u verder adviseren of dit een goede dakbedekking is voor uw situatie.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

SHINGLES DAK MONTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.