Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

SCHOORSTEEN

Uw schoorsteen kan in de loop van de tijd doorlaatbaar worden door de wisselvallige weersinvloeden waarmee deze vaak te maken heeft. Door extreme hitte en kou kunnen er scheuren kunnen ontstaan in uw schoorsteen. Wanneer het hevig waait kunnen er zelfs stukken van uw schoorsteenpijp af waaien. Hierdoor kan regenwater zo naar binnen komen, wat soms nare gevolgen heeft zoals schimmels en houtrot.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Denkt u dat uw (oude) schoorsteen na enkele jaren wel een opknapbeurt kan gebruiken? Dan helpen wij u graag. Het is allereerst erg belangrijk om uw schoorsteenpijp van de buitenkant regelmatig te laten controleren door een van onze vakmensen. Zo kunnen enige problemen en schade al voorkomen worden. Hiernaast kunnen wij uw schoorsteenpijp grondig vegen aan de binnenkant. Onverbrande deeltjes door onvolledige verbranding van stookmateriaal kunnen zich aan de wand van het rookkanaal gaan hechten. Deze deeltjes vormen dan een teerachtige en brandbare laag in het rookkanaal. Deze laag kan gemakkelijk vlam vatten, met als gevolg een schoorsteenbrand. Hierdoor adviseren wij minimaal eens per jaar uw schoorsteenpijp te laten vegen door een professional, om enige narigheid te voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Dakdekkersbedrijf Dasselaar wat betreft uw schoorsteen? Neem dan contact met ons op.

SCHOORSTEEN OPKNAPPEN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.