Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

NOKVORST

Nokvorsten zijn een de dakpannen die zich helemaal in de nok van het dak bevinden. Bij een zadeldak zorgen deze nokvorsten ervoor dat de twee aparte dakhelften worden samengevoegd. Hierdoor zijn nokvorsten een erg belangrijk onderdeel van uw dak. Maar door natuurlijke invloeden zoals regen en wind kan de aanhechting van cement tussen de dakpannen en de nokvorsten in kwaliteit afnemen. De nokvorsten kunnen steeds meer vocht gaan opnemen dat in de winter kan gaan bevriezen. Hierdoor kunnen de dakpannen los komen te liggen en ontstaan er scheuren in de dakpannen wat vervolgens weer voor lekkages kan zorgen. Het is daarom belangrijk om uw nok op tijd te laten renoveren.

DAKVERVANGEN [PB-CITY]
Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Verkeren uw nokvorsten in een vervallen toestand, door weeromstandigheden of veroudering? Dan kunnen onze vakkundige werknemers uw bestaande nokvorsten naast repareren ook vervangen. De nieuwe nokvorsten kunnen \worden aangehecht door middel van de Flexim dakmortel. Doordat deze dakmortel erg flexibel is kan deze de meeste weersomstandigheden doorstaan. Ook zijn deze mortels waterdicht wat de kans op lekkages aanzienlijk verkleint.

Laat uw nokvorsten op tijd door ons repareren of vervangen om vervelende schade te voorkomen. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

NOKVORST LATEN MONTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.