Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

LEIEN DAKEN

Leien worden al eeuwen gebruikt als dakbedekking. Vroeger gebruikte men voornamelijk natuurleien, maar tegenwoordig zijn kunstleien erg populair. Een leien dak is duurzaam en goed bestand tegen de weeromstandigheden die zich voordoen in ons land. Door het grote aanbod aan vormen en kleuren kunnen daken met uiteenlopende dakvormen van leien worden voorzien. Leien zijn niet enkel geschikt voor het bedekken van daken, ze zijn namelijk ook geschikt voor gevelbekleding. Hierdoor kunt u een mooie overloop laten creëren tussen het dak en de gevel. Wanneer u leien kiest als dak, krijgt uw woning een egale uitstraling die strak en authentiek is.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

U heeft de keuze uit twee soorten leien namelijk natuurleien en kunstleien. Leien zijn zowel in vierkante als in rechthoekige vorm verkrijgbaar en de hoeken ervan kunnen recht of afgerond zijn. De mogelijkheden qua kleur en afwerking zijn vooral afhankelijk van het type lei. Natuurleien hebben de kleur en het reliëf van natuursteen. Dit varieert per steensoort van grijs tot blauw, bruin, groen en antraciet. Kunstleien zijn beschikbaar in diverse grijs- en bruintinten maar ook rode en bruine varianten zijn mogelijk.

REINIGEN

beide leien varianten krijgen na verloop van tijd te maken met vervuiling. Kleine vervuilde plekjes beïnvloeden de kwaliteit van het dak niet. Maar wanneer er grotere delen van het dak vervuild raken, zal dit niet alleen zorgen voor een minder mooie uitstraling, maar verslechtert het ook de staat van het dak. U kunt beschadigingen voorkomen door een leien dak met enige regelmaat te laten reinigen en onderhouden.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten wat betreft een leien dak.

LEIEN DAK LATEN MONTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.