Neem contact met ons op! 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

GRATIS DAKINSPECTIE

Heeft u het vermoeden dat er iets mis is met uw dak, bijvoorbeeld met de isolatie of met de dakbedekking zelf? Of is het simpelweg al lang geleden dat u een professionele inspectie heeft laten uitvoeren? Bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar kunt u nu terecht voor een gratis dakinspectie! Wij komen bij u langs om op professionele wijze uw dak te inspecteren, zodat u zeker weet waar u aan toe bent. Als een eventuele renovatie nodig is, kunnen wij indien gewenst hier gelijk een afspraak voor maken.

WAAROM EEN GRATIS DAKINSPECTIE

U wilt natuurlijk dat uw dak zo lang mogelijk meegaat en goed bestand is tegen bijvoorbeeld een storm. Een goede manier om toekomstige schade aan het dak te voorkomen, is door uw dak regelmatig te laten inspecteren. Bij een gratis dakinspectie wordt uw dak grondig bekeken door een van onze specialisten. Alle dakelementen worden grondig onderzocht op schade of verval. Hierbij kunt u denken aan de dakpannen en dakgoten, maar ook bijvoorbeeld de dakisolatie.

Na afloop van de grondige inspectie, bespreken onze professionals samen met u hoe uw dak er aan toe is. Zij vertellen u of eventueel een reparatie noodzakelijk is en geven u advies over welke aanvullende reparaties u kunt laten doen. Hiermee kunt u namelijk voorkomen dat u binnenkort last krijgt van schade.

WANNEER EEN DAKINSPECTIE

Wij adviseren u om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren, zodat u meer inzicht heeft in de huidige toestand van uw dak. Ook als u het vermoeden heeft dat er iets mis is met het dak, kunt u inspecteurs inschakelen.

Heeft u interesse in de gratis dakinspectie van Dakdekkersbedrijf Dasselaar? Neem dan nu contact met ons op, dan komen onze specialisten zo snel mogelijk bij u langs.

UW DAK GRATIS LATEN INSPECTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.