Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakinspectie

by

Gratis dakinspectie laten uitvoeren

Dakinspectie


Heeft uw dak onderhoud nodig? Of vermoedt u dat uw dak schade heeft? Schakel Dakdekkersbedrijf Dasselaar in voor een gratis dakinspectie. Onze dakdekkers komen bij u langs om op professionele wijze uw dak te inspecteren. Indien er reparatie nodig is kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.

Bij de dakinspectie kijken onze specialisten grondig naar uw dak. Ze kijken naar de verschillende onderdelen zoals de dakpannen en dakgoten en controleren uw dak op schade of verval. Ook de isolatie van uw dak wordt geïnspecteerd.

daklekkage inspecteren

Laat uw dak inspecteren om grote schade te voorkomen.

Onze specialisten komen zo snel mogelijk bij u langs.

Dakinspectie aanvragen

Dakinspectie kosten


U wilt natuurlijk dat uw dak in een goede conditie blijft en nog lang meegaat. We adviseren daarom om eens in de zoveel tijd een dakinspectie uit te laten voeren. Zo blijft u op de hoogte van de toestand van uw dak. Ook als u vermoedt dat u al schade of een lekkage heeft is het verstandig om een inspectie uit te laten voeren.

Als dakdekkers vinden wij een goed onderhouden dak erg belangrijk, daarom is de dakinspectie van Dakdekkersbedrijf Dasselaar gratis. Met een dakinspectie kunnen onze dakdekkers toekomstige schade opmerken die kan leiden tot lekkages of waterschade.

Na afloop van de inspectie bespreken we samen met u wat de staat is van uw dak. Bij eventuele gebreken aan uw dak geven we graag advies over de reparaties die u kunt laten doen. Hierbij stellen we een offerte op die gratis en vrijblijvend is. Zo krijgt u een helder idee wat de reparaties zullen inhouden en wat de bijbehorende kosten zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Dakinspectie Den Haag


Dakdekkersbedrijf Dasselaar is al jaren actief in Den Haag. We hebben ruime ervaring met dakinspecties, reparaties, renovaties en isolaties. Onze dakdekkers zorgen ervoor dat uw dak in een goede conditie blijft. Voor zowel platte daken als schuine daken kunnen wij de inspectie en reparaties uitvoeren.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Gratis dakinspectie


Bent u op zoek naar een dakdekkersbedrijf in Den Haag die uw dak kan inspecteren op eventuele schade? Bij Dakdekkersbedrijf bent u aan het juiste adres. Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis dakinspectie. Zo weet u precies waar uw dak aan toe is.

Afspraak voor gratis dakinspectie