Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakrenovatie

by

Professionele dakrenovatie bij schade en lekkage

Dakrenovatie


Wanneer u schade of lekkage heeft aan uw dak is soms een reparatie niet voldoende. Een dakrenovatie is dan vaak een betere oplossing. Dit klinkt misschien uitgebreid of als een grote stap, maar het zorgt voor een betere algemene staat van uw dak. Zo voorkomt u schade en lekkage in de toekomst.

daklekkage inspecteren

Dak renoveren


Is uw oude dakbedekking toe aan vervanging of heeft u een compleet nieuw dak nodig? Dakdekkersbedrijf Dasselaar is specialist in het renoveren van verschillende soorten daken. Zowel een plat dak als een hellend dak kunnen onze vakmensen weer in perfecte staat brengen. Of u nu dakpannen of een bitumen dak heeft, ieder soort dakbedekking kunnen we renoveren.

Wilt u uw dak laten renoveren?

Wanneer u uw dak laat renoveren kunt u ook direct uw dak laten isoleren. Het laten plaatsen van dakisolatie zorgt voor een betere isolatie in uw woning waardoor u bespaart op energiekosten en de kans op waterschade verkleint.

Neem contact op

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Dakrenovatie kosten


De kosten van een dakrenovatie zijn afhankelijk van het type renovatie dat u laat uitvoeren. De meest geschikte soort renovatie hangt af van de situatie van uw dak. Bij veel schade aan uw dakconstructie is wellicht een complete dakrenovatie nodig waarbij u een volledig nieuw dak krijgt. Maar een gedeeltelijke renovatie of het aanleggen van nieuwe dakbedekking kan soms ook de oplossing zijn.

De gemiddelde kosten voor een dakrenovatie zijn ook afhankelijk van uw type dak. Zo liggen de renovatiekosten voor een schuin dak hoger dan voor een plat dak. Ook soort dakbedekking heeft invloed. Een bitumen dak vervangen heeft lagere kosten dan nieuwe dakpannen leggen.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Offerte


Voor meer informatie en een indicatie voor de kosten voor uw dakrenovatie kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Deze is gratis en vrijblijvend en geven u een duidelijk inzicht van wat u kunt verwachten. We komen graag met u in contact om uw dak weer in topconditie te brengen.

Vraag een gratis offerte aan