Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKRENOVATIE

Een dakrenovatie kan de juiste oplossing zijn wanneer u last heeft van een lekkende dakgoot of vochtige plekken in het plafond. Een renovatie klinkt als een wel erg uitgebreide oplossing voor zo’n schijnbaar klein probleem als vochtplekken. Soms heeft uw huidige dak zijn beste tijd gehad en krijgt u steeds vaker te maken met zulke narigheid aan uw dak. Er zit er vaak een groter probleem achter de schade die uw dak heeft opgelopen. Met een dakrenovatie hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het ontstaan van zulke problemen.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft een dak renoveren. De meest geschikte manier hangt af van uw unieke situatie. Het kan zijn dat de dakbedekking simpelweg is versleten. In dat geval is het verstandig om het dak zo snel mogelijk te laten renoveren door een professional. Ook het vervangen of plaatsen van dakisolatie kan gedaan worden tijdens een dakrenovatie. Met isolatie wordt warmteverlies voorkomen en is uw dak beter bestand tegen het Nederlandse wisselvallige weer. Wanneer uw dakconstructie ernstig is aangetast door bijvoorbeeld vocht, kan het nodig zijn dat de volledige dakconstructie moet worden vernieuwd. Dit is een ingrijpende klus, maar u heeft daarna wel lang profijt van de nieuwe dakconstructie doordat enige schade langere tijd kan worden voorkomen.

Dakdekkersbedrijf Dasselaar zorgt er graag voor dat uw dak zo spoedig en vakkundig gerenoveerd wordt, zodat u lang van een goed dak kunt genieten. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

RENOVEREN VAN UW DAK?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.