Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKREINIGING

Het dak van uw woning is er niet alleen om uw huis tegen weersomstandigheden te beschermen, het geeft uw woning of pand ook een bepaalde uitstraling. Om het dak goed zijn werk te laten doen en zijn mooie uitstraling te laten behouden, is dakreiniging een cruciale onderhoudsvorm. Wanneer u uw dak niet tijdig laat reinigen, kan er namelijk schade ontstaan. Zonder reiniging van uw dak kunnen er bijvoorbeeld scheuren ontstaan die door temperatuurverschillen zullen uitzetten. Ook zal dakreiniging er voor zorgen dat de dakgoten niet verstoppen. Laat Dakdekkersbedrijf Dasselaar.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

IMPREGNEREN

Nadat we  uw dak hebben gereinigd kunt u er ook voor kiezen om een extra beschermlaag aan te laten brengen. Dit wordt impregneren genoemd. Door uw dak te laten impregneren zal er minder lucht door het dak gaan, wat beter is voor de isolatie. Ook is een impregneer laag vuil- en vochtafstotend. Het beschermt uw dak tegen hevige weersomstandigheden als sneeuw. Tot laatste verhoogt de laag ook nog eens de levensduur van het dak van uw pand of woning.

De ervaren medewerkers van Dakdekkersbedrijf Dasselaar staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over dakreiniging en/of impregneren. Voor al de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

DAK LATEN REINIGEN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.