Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakpannen daken

by

Nieuwe dakpannen voor uw dakbedekking

Dakpannen vervangen


Veel woningen hebben een dak met dakpannen. Het geeft een mooie uitstraling aan uw huis en daarnaast zijn dakpannen onbrandbaar en duurzaam. Bovendien heeft een pannendak het voordeel dat de dakpannen individueel vervangen kunnen worden. Bijvoorbeeld bij schade of lekkage.

Dakdekkersbedrijf Dasselaar is specialist in het plaatsen en vervangen van dakpannen. Het is belangrijk om tijdig uw oude dakpannen te laten vervangen, zeker bij stormschade. Wanneer uw dakpannen scheef liggen, los zitten of beschadigd zijn kunt u onze dakdekkers inschakelen om ze te vervangen. Zo voorkomt en verhelpt u lekkages.

Dakpannen laten vervangen

daklekkage inspecteren

Dakpannen laten leggen


Wanneer u een volledig nieuw dak met dakpannen wilt laten leggen bent u bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar aan het juiste adres. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het leggen van nieuwe pannendaken. We werken secuur waardoor uw dak waterdicht is en netjes wordt afgewerkt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het laten leggen van nieuwe dakpannen. Zo kunt u kiezen tussen betonnen of keramische dakpannen of u kunt de dakpannen laten coaten. Ook kunt u kiezen tussen verschillende kleuren: terra, bruin, antraciet of glanzend zwart. Vaak zijn door de gemeente voorschriften vastgesteld over de gewenste kleur(en) van de dakpannen.

Liever een ander soort dakbedekking?

Onze dakdekkers leggen ook leien en shingles daken. Neem contact op voor meer informatie en advies over de best passende dakbedekking voor uw woning!

Contact opnemen

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Dakpannen vervangen kosten


Het leggen van dakpannen of een dakpannen reparatie is een klus die vakwerk vereist. Daardoor kunt u het beste deze klus uitbesteden. De kosten zullen daardoor wel wat hoger liggen maar u bent dan wel verzekerd van een goede uitvoering. Onze vakmannen zorgen ervoor dat het pannendak waterdicht is en zullen de dakpannen stevig vastzetten.

Naast het leggen van de dakpannen biedt Dakdekkersbedrijf Dasselaar de volledige service. Wij onderhouden, repareren en renoveren uw pannendak wanneer nodig. Zo voorkomt u schade en lekkages en behoudt u een stevig dak boven uw hoofd.

De kosten voor het vervangen van dakpannen is afhankelijk van het aantal dakpannen die vervangen dienen te worden en om welk type dakpan het gaat. Zo is een betonnen dakpan goedkoper dan een keramische dakpan. Wanneer u een volledig nieuw pannendak wilt laten leggen hangen de kosten af van het aantal vierkante meters.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Offerte


Bent u geïnteresseerd in het laten vervangen of leggen van dakpannen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies. U kunt ook een offerte aanvragen. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor uw pannendak.

Vrijblijvende offerte aanvragen