Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKPANNEN DAKEN

De dakpannen daken zijn een van de meest voorkomende daken in Nederland. Een van de redenen hiervoor is doordat de dakpannen per stuk te vervangen zijn wanneer zich schade voordoet. Ook zijn dakpannen onbrandbaar en zeer duurzaam. Bij dakpannen zijn er verschillende onderdelen waar u keuzes dient te maken. Zo heeft u keuze in kleur, kwaliteit en model. Vaak heeft de gemeente waar u woont voorschriften over de gewenste kleur(en) van de dakpannen.

DAKBEDEKKING [PB-CITY]

KLEUREN DAKPANNEN

DE MOGELIJKHEDEN

Uw dak zorgt er niet alleen voor dat u binnen droog zit. Ook kan een dak een heel groot deel van de uitstraling van uw woning of pand bepalen. Kies er bijvoorbeeld voor mooie dakpannen op uw dak te laten leggen. U kunt uit allerlei soorten dakpannen kiezen. De soorten zijn betonnen, keramische of geglazuurde pannen. De gekozen dakpannen worden dan zo geplaatst dat afwerkingen kloppen met de eigenschappen en de bedoelingen van de fabrikant. Er wordt ook rekening gehouden met allerlei onderbrekingen zoals schoorstenen of vensters.

Dakdekkersbedrijf Dasselaar kan u uitgebreid adviseren over welke dakpan de beste keuze is, passend bij uw woning en dak. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn.

DAKPANNEN LATEN MONTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.