Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKORNAMENTEN

Doordat ons land vaak te maken heeft met wisselende weersomstandigheden kan uw dakornament aangetast worden. Door bijvoorbeeld regenval, langdurende hitte en ander vuil kunnen uw dakornamenten  beschadigd raken, waardoor deze er na verloop van tijd minder fraai uit zien. Dit is natuurlijk erg zonde, niet alleen voor het ornament zelf maar ook voor de uitstraling van uw gehele woning of pand.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Een van de mogelijkheden is om uw dakornament(en) te laten onderhouden door een van onze professionals die beschikt over de juiste vakkundige kennis en materialen. Zo voorkomt u dat uw ornamenten aangetast worden door de verschillende weersomstandigheden. Onze werknemers beschikken over jarenlange ervaring over alles wat betreft het onderhouden van daken, dus ook  dakornamenten! Denk hierbij bijvoorbeeld aan windvanen, ossenogen, pironnen, balustrades, schoorsteenkappen en nog veel meer speciale en unieke ornamenten. Een goed geplaatste en regelmatig onderhouden dakornament straalt luxe uit en is bovendien een originele toevoeging aan uw woning of pand.

Heeft u interesse in de onderhoudsdiensten van Dakdekkersbedrijf Dasselaar? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

DAK ORNAMENT PLAATSEN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.