Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKLEKKAGE

Nederlandse daken hebben het soms zwaar te verduren door de hete zomers, koude winters en vaak een regenachtige herfst. De wisselende weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat er een lekkage ontstaat. Grote lekkages merkt u zelf vaak op, maar kleinere lekkages kunnen langere tijd over het hoofd gezien worden. Of het nu om een grote of een kleine lekkage gaat, het veroorzaakt waterschade aan uw woning. Vermoedt u dat u last heeft van een lekkage? Dakbedekkers Dasselaar is gespecialiseerd in het verhelpen en voorkomen van daklekkages.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

WAT NU?

Wanneer u een lekkage vermoedt, komen wij zo snel mogelijk uw kant op om deze te repareren. Allereerst is het belangrijk dat wij kijken waar de lekkage ontstaan is. Dit kan bijvoorbeeld op de plek van een losse dakpan zijn of misschien zit er ergens een scheur in uw dakbedekking. Naar aanleiding van de bron van de daklekkage zullen wij een reparatieplan opstellen. Hierin zal worden vermeldt wat wij gaan doen om de lekkage te repareren en wat dit zal gaan kosten. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Onze deskundige vakmensen met jarenlange ervaring zijn in staat uw lekkage zo snel mogelijk te repareren. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

LAST VAN LEKKAGES?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.