Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Daklekkage

by

Daklekkage laten repareren door Dakdekker Dasselaar

Daklekkage


Daklekkages kunnen verschillende oorzaken hebben zoals wisselende weersomstandigheden en stormbuien. Uw dak kan dan een grote lekkage krijgen die u zelf opmerkt of een kleinere lekkage die langere tijd over het hoofd wordt gezien.

Toch kunnen beide lekkages voor veel waterschade zorgen. Het is dus belangrijk om uw dak goed in de gaten te houden en lekkages te voorkomen.

daklekkage inspecteren

Heeft u een lekkage in uw dak of vermoedt u dat u er een heeft?

Dakdekker Dasselaar is specialist in het repareren en voorkomen van daklekkages. Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs om uw dak te repareren.

Uw daklekkage repareren

Daklekkage repareren


Wanneer u een daklekkage heeft komen we zo snel mogelijk langs om deze te verhelpen. We zullen dan eerst kijken waar de lekkage vandaan komt en wat de oorzaak is. Het kan bijvoorbeeld dakpan zijn die los zit of een scheur in uw dakbedekking.

Aan de hand van de bron van de lekkage kunnen wij een reparatieplan opstellen. Hierin zal duidelijk staan wat de reparatie inhoudt of dat uw nieuwe dakbedekking nodig heeft en wat de kosten zullen zijn. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bij zowel een plat dak of een schuin dak kunnen wij een dak reparatie uitvoeren. Wanneer u een lek in een plat dak heeft zullen we een vloeibare dakbedekking aanbrengen. Dit is een goede tijdelijke oplossing tegen het lek, maar in sommige gevallen is het verstandig om een dakrenovatie uit te voeren. Hierover geven we u ook graag vrijblijvend advies.

De reparatie van een schuin of hellend dak is afhankelijk van het type dak dat u heeft. Vaak gaat het om het vervangen van een dakpan. Maar we kunnen ook bitumen en leien dakbedekking herstellen of shingles daken repareren. Welk dak u ook heeft, wij zorgen dat uw lekkage wordt verholpen!

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Lekkage dak laten repareren


Heeft u een lek in uw dak? Dan is het belangrijk om niet te lang te wachten met het repareren van de lekkage. Hoe langer u wacht, hoe groter de waterschade wordt aan uw huis. Ook is het belangrijk voor de staat van uw dak om kleine lekkages zo spoedig mogelijk te laten repareren.

Heeft u door bijvoorbeeld een heftige storm een grote lekkage in uw dak? Met onze spoedservice kunt u ook bij ons terecht voor een noodreparatie van uw dak. Zo heeft u in korte tijd weer een gerepareerd dak en voorkomt u grote waterschade.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Offerte


Dakdekker Dasselaar is een ervaren dakdekker die gespecialiseerd is in het opsporen en repareren van daklekkages. We kunnen voor u verschillende reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om het laten vervangen van een dakpan of het repareren van een bitumen dak. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw dak weer in perfecte staat is en nog lang mee gaat.

Offerte reparatie daklekkage