Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKKAPELLEN

Wanneer u graag meer ruimte en licht wens in uw donkere zolderkamer, is een dakkapel de oplossing die u zoekt. Een dakkapel is een opbouw die op uw dak wordt geplaatst of gebouwd. Door een dakkapel lijken zelfs de kleinste ruimtes veel groter. Niet alleen lijkt de ruimte groter maar dat wordt deze ook daadwerkelijk. Met deze aantal extra vierkante meters kunt u veel meer spullen kwijt en wordt ook nog eens de verkoopwaarde van uw huis groter.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

U heeft de keuze uit verschillende materialen voor uw dakkapel. Heeft u liever een voordelige dakkapel, zoals een mooie houten? Of wilt u liever een onderhoudsarme dakkapel, zoals een van kunststof of polyester? Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. U kunt het beste deze eigenschappen tegen elkaar afweegt om te kijken welke dakkapel het beste uw situatie past. Mocht u er niet uitkomen, dan adviseren wij u graag met de verschillende mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Dakbedekkersbedrijf Dasselaar? Neem dan contact met ons op en u bent binnenkort voorzien van een prachtige dakkapel!

DAKKAPELLEN INSTALLEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.