Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAKISOLATIE

Warme lucht stijgt op en gaat zonder goede dakisolatie verloren. Daarom is het juist in uw daken van belang om een goede isolatie te hebben. Dit zal zorgen voor een flinke besparing van uw energiekosten. Maar dakisolatie is niet alleen praktisch in de winter, maar zeker ook in de zomer. In de winter houdt isolatie de warmte in huis vast, terwijl het in de zomer de hitte buiten juist tegenhoudt. Zo heeft u het hele jaar door dus profijt van een goede dakisolatie.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Wat betreft dakisolatie zijn er verschillende mogelijkheden waar u voor kan kiezen. Meerdere materialen zijn geschikt voor een goede isolatie. Denk bijvoorbeeld aan glaswol wanneer u op zoek bent naar een goedkoop en geluidswerend materiaal. Kies voor PUR-schuim wanneer u veel kleine hoekjes en gaatjes heeft die opgevuld moeten worden. PUR-schuim is namelijk erg flexibel. Een andere optie is isolatieplaten, deze zorgen voor een snelle isolering vanwege het grote oppervlak. Welke dakisolatie het beste bij u past, hangt natuurlijk af van uw woning, dakconstructie, en uw persoonlijke wensen. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag met het kiezen van de isolatie, passend bij uw omstandigheden.

Onze werknemers met jarenlange ervaring zijn in staat uw dakisolatie vakkundig aan te brengen. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Uw dak goed laten isoleren?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.