Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakisolatie

by

Dakisolatie voor ieder dak

Dakisolatie


Warme lucht stijgt op en gaat zonder goede dakisolatie verloren. Tijdens de koude winterdagen is het wel zo fijn als deze warmte lekker in huis blijft. Het is daarom van groot belang dat uw dak goed geïsoleerd is zodat u zoveel mogelijk warmte behoudt. Ook in de zomer is een goede dakisolatie belangrijk omdat het dan juist de warmte tegenhoudt. Zo blijft uw huis lekker koel.

Het hele jaar profiteert u van een goede dakisolatie, ook op het gebied van uw energiekosten. Dakdekkersbedrijf Dasselaar is expert in het aanbrengen van een goede dakisolatie. Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring met het isoleren van verschillende soorten daken. Zo kunnen we verschillende typen isolatiemateriaal aanbrengen, aansluitend op uw type dak.

daklekkage inspecteren

Wilt u ook uw dak laten isoleren?

Isolatie aan het dak kan zowel aan de binnen- als buitenzijde worden geplaatst. Met een dubbele isolatie krijgt u een hoge isolatiewaarde. Daardoor kunt u flink besparen op energiekosten. Bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar kunt u terecht voor beide isolaties.

Uw dak laten isoleren

Dakisolatie binnenzijde


We kunnen zowel een plat dak als een schuin dak voor u isoleren. Bij de isolatie aan de binnenzijde van een schuin of hellend dak wordt isolatiemateriaal tegen de bovenste laag van de dakconstructie geplaatst. Dit kunnen isolatiedekens, glaswol of isolatieplaten zijn. Om het isolatiemateriaal goed op zijn plek te houden kan er ook een houten raamwerk worden geplaatst. Vervolgens zal dit netjes worden afgewerkt voor een mooi resultaat.

Bij de isolatie langs de binnenzijde van een plat dak wordt het isolatiemateriaal onder de dakbedekking en dakconstructie geplaatst. Tussen de balken en onder het dakbeschot. Ook dit isolatiemateriaal zal netjes worden afgewerkt.

Het uitbesteden van het isoleren van uw dak is zeker de moeite waard. Zo bent u ervan verzekerd dat uw woning goed wordt geïsoleerd en dat het materiaal goed blijft zitten. Bovendien heeft u lang profijt van een goede isolatie. Neem gerust contact met ons op over isolatiemogelijkheden voor uw woning. Wij komen graag bij u langs om uw dak goed te isoleren tegen de warmte en kou!

Bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar kunt u ook terecht voor:

Wij zorgen ervoor dat u een sterk dak boven uw hoofd houdt!

Dakisolatie
Dakisolatie
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Dakisolatie buitenzijde


Naast het isoleren van de binnenkant van uw dak raden wij ook sterk aan om uw dak langs de buitenzijde te isoleren. Dit kan zowel bij een schuin als plat dak.

De dakisolatie langs buiten bij een schuin dak is een flinke ingreep. Het isolatiemateriaal wordt dan op de bestaande dakconstructie geplaatst. Hiervoor moet eerst de bestaande dakbedekking weggehaald worden om vervolgens de isolatieplaten neer te leggen. Tussen de platen en dekdelen wordt een afdichtingsmiddel aangebracht. Om een waterdichte constructie te creëren wordt er ook waterdichte folie over de isolatieplaten gelegd. Tot slot plaatsen we een nieuw houtwerk waarop de dakbedekking wordt gezet.

Een plat dak langs buiten isoleren gaat iets anders dan bij een schuin dak. Er wordt dan op het bestaande dak een extra isolatielaag geplaatst. Dit zijn ook vaak isolatieplaten. Daaroverheen komt een nieuwe laag bitumen zodat uw dak een mooie afwerking heeft.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Offerte


Ook uw dak laten isoleren aan de buitenzijde en/of binnenzijde? Vraag eenvoudig een offerte aan. Deze is gratis en vrijblijvend. Met de offerte weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Als u nog twijfelt over de soort isolatie of als u nog vragen heeft, neem gerust contact op. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren en helpen u graag.

Offerte reparatie dakisolatie