Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakdekkers Leiden

Dakdekkersbedrijf Dasselaar beschikt over een groot team ervaren dakdekkers in Leiden die u overal bij kunnen helpen! Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakdekking en alles wat hierbij komt kijken! Van dakbedekking tot spoedservice en van renovatie tot gratis dakinspectie.

Gratis dakinspectie door de dakdekkers van Dasselaar

Heeft u het vermoeden dat er is mis is met uw dak? Denk hierbij aan bijvoorbeeld een lekkage of een gat in de dakbedekking. Maar u kan natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor een gratis dakinspectie. Een van onze dakdekkers komt graag bij u langs in Leiden om zo op professionele wijze uw dak te inspecteren. Als een eventuele renovatie nodig is, kunnen wij indien gewenst hier gelijk een afspraak voor maken. Na afloop van de grondige inspectie, bespreken onze dakdekkers samen met u in Leiden hoe uw dak eraan toe is. Zij vertellen u of eventueel een reparatie noodzakelijk is en geven u advies over welke aanvullende reparaties u kunt laten doen. Hiermee kunt u namelijk voorkomen dat u binnenkort last krijgt van schade.

Over de dakdekkers van Dasselaar

Bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar bent u verzekerd van de beste kwaliteit en een aanpak gericht op uw wensen. Wij beschikken over vakkundige dakdekkers in Leiden met jarenlange ervaring en gebruiken alleen de juiste kennis en materialen. Daarnaast bieden wij u te allen tijde klantgerichte service. Wij vinden het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Duidelijke communicatie en gesprekken met de klant zorgen ervoor dat wij het beste resultaat kunnen leveren voor de scherpste prijs.

Dakdekker [pb-city]

Contactformulier

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  Spoedservice

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  Contact

  Heeft u interesse in onze werkzaamheden van een van onze professionele dakdekkers in Leiden ? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw dak goed laten dekken?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.