Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakdekker Zuid-Holland

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Zuid-Holland ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakdekking en alles wat hierbij komt kijken! Van dakbedekking tot spoedservice en van renovatie tot gratis dak inspectie. Wat uw wensen of eisen dan ook zijn, wij staan voor u klaar. Op onze website vindt u meer informatie over al onze werkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor alles wat betreft uw dak! Wij zijn gespecialiseerd in alles wat erbij komt kijken. Daarnaast plaatsen wij verschillende soorten dakbedekking namelijk: dakpannen daken, bitumen daken, leien daken, shingles daken en exclusieve daken. Een professionele dakdekker in Zuid-Holland maakt het bij u mogelijk.

Spoedservice door Dasselaar, uw dakdekker in Zuid-Holland

Ons land staat bekend om de onstuimige herfststormen en soms “tropische” zomerstormen. Het kan helaas niet altijd voorkomen worden dat er schade ontstaat aan uw dak. Het kan zelfs zijn dat die schade zo erg is, dat er per direct een oplossing moet worden gezocht. Door de spoedservice staat er altijd een dakdekker in Zuid-Holland voor u klaar! Dus twijfel geen moment in tijden van nood! De werknemers van Dakdekkersbedrijf Dasselaar beschikken over de benodigde kennis en materialen, waardoor wij binnen de kortste keren de schade veilig kunnen repareren. Wanneer u het werk aan professionals overlaat, kunt u er zeker van zijn dat het probleem op de juiste manier opgelost wordt. Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan een kijkje op onze voor-en-na pagina!

Dakdekker [pb-city]

Contactformulier

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  Spoedservice

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  Contact

  Heeft u interesse in onze werkzaamheden als uw professionele dakdekker in Zuid-Holland ? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw dak goed laten dekken?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.