Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakbedekking

by

Dakbedekking laten plaatsen op ieder dak

Dakbedekking


Het is belangrijk om een goede dakbedekking op uw dak te hebben. Het beschermt uw woning tegen regenbuien, storm en felle zon. Daarnaast heeft het ook invloed op de uitstraling van uw huis.

daklekkage inspecteren

Bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar leggen we verschillende soorten dakbedekking.

Zowel platte als schuine daken kunnen we voorzien van de beste dakbedekking. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag met u in contact om een nieuw dak op uw woning te leggen.

Nieuwe dakbedekking

Dakbedekking plat dak


Dakdekkersbedrijf Dasselaar is specialist in het aanleggen van dakbedekking. We kunnen uw huidige dakbedekking (gedeeltelijk) herstellen wanneer er bijvoorbeeld schade is, of uw dakbedekking compleet vervangen. Bij veel waterschade of lekkages is een volledig nieuwe dakbedekking vaak de beste oplossing.

Wanneer u een plat dak heeft leggen wij daar een bitumen dakbedekking op. Dit heet ook wel dakleer en is zeer geschikt voor schuurdaken of een aanbouw. Een bitumen dak is bovendien duurzaam, waterdicht en goedkoop.

U kunt ook kiezen voor een EPDM dakbedekking. Dit is een duurzame kunststof dakbedekking die we over de bestaande dakbedekking kunnen leggen. EPDM is waterdicht en scheurt niet. Zo krijgt u niet te maken met lekkages en waterschade.

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Soorten dakbedekking schuin dak


Heeft u een schuin dak? Ook daarvoor kunnen wij een stevige dakbedekking aanleggen. We bieden verschillende dakbedekking soorten. Ga voor een klassieke uitstraling met dakpannen of kies voor een modern shingles dak. Een andere optie is een leien dak waarbij u kunt kiezen tussen natuur- en kunstleien.

  • Dakpannen worden vaak gekozen omdat ze eenvoudig per stuk te vervangen zijn. Daarnaast zijn ze erg duurzaam.
  • Shingles daken zijn een opkomende trend en geven een strakke, moderne uitstraling aan uw dak. Ze zijn waterdicht, hebben een nette afwerking en een lange levensduur.
  • Leien daken zijn heel bestendig tegen weersomstandigheden en ook zeer geschikt voor gevelbekleding.

Afhankelijk van uw type dak en voorkeur kunnen onze dakdekkers uw perfecte dakbedekking plaatsen. Wij bieden ook exclusieve daken waarmee we uw woning een bijzondere en unieke uitstraling kunnen geven. Met ons ruime assortiment voor verschillende soorten daken kunnen we uw droom dak realiseren.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Offerte


Ons dakdekkersbedrijf biedt u de volledige service voor uw dakbedekking. We kunnen uw dakbedekking vervangen, een nieuwe plaatsen maar ook het onderhoud en reparaties uitvoeren. Zo blijft uw dak in een goede staat en voorkomt u schade of lekkages.

Uw dakbedekking laten vervangen? Vraag een gratis offerte aan en wij komen graag met u in contact om een nieuw dakbedekking te plaatsen.

Vrijblijvende offerte aanvragen