Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dakbedekking Rotterdam

Dakbedekking is voor diverse mogelijkheden inzetbaar in Rotterdam . Maar wel hebben ze allemaal hetzelfde doel, dat is lekkage voorkomen. Dakdekkersbedrijf Dasselaar biedt u een breed assortiment.

Dakpannen daken als dakbedekking Rotterdam

De dakpannen daken zijn een van de meest voorkomende daken in Nederland. Een van de redenen hiervoor is dat de dakpannen per stuk te vervangen zijn wanneer er schade ontstaat. Daarnaast zijn ze onbrandbaar en erg duurzaam. Qua mogelijkheden is de keuze ook erg ruim, er zijn verschillende soorten kleur, kwaliteit en model.

Bitumen daken

Naast dakpannen wordt ook bitumen, ook wel dakleer, regelmatig gebruikt. Dit is erg geschikt voor het bedekken van bijvoorbeeld een schuur, aanbouw, garage, serre of ander licht hellend- of plat dak. Dit type dakbedekking is daarnaast ook zeer makkelijk aan te brengen in Rotterdam .

Leien daken

Leien worden al eeuwen gebruikt als bedekking voor daken. Vroeger werd er voornamelijk natuurleien gebruikt, maar tegenwoordig zijn kunstleien erg populair. Een leien dak is duurzaam en goed bestand tegen de weersomstandigheden in Nederland. Door het grote aanbod aan kleuren en vormen kunnen de meest uiteenlopende daken worden voorzien van leien. Leien zijn naast dakbedekking geschikt voor gevelbekleding in Rotterdam . Hierdoor wordt er een mooie overloop gecreëerd tussen het dak en de gevel.

Naast deze drie soorten dakbedekking bedekken wij ook shingles daken en exclusieve daken in Rotterdam . Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van dakdekking en alles wat hierbij komt kijken! Hierbij staan service, kwaliteit en overzichtelijkheid centraal.

Dakdekker [pb-city]

Contactformulier

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  Spoedservice

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  Contact

  Heeft u interesse in onze werkzaamheden wat betreft dakbedekking in Rotterdam ? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw dak goed laten dekken?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.