Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022

DAKBEDEKKING DE LIER

Dakbedekking De Lier is een van de velen specialiteiten van Dakdekkersbedrijf Dasselaar. Een goed dak is van groot belang. Het zorgt voor bescherming tegen weersomstandigheden én in combinatie met isolatie zorgt het ook nog voor een lagere energierekening. Om er zeker van te zijn dat uw dak in goede staat is, kunt u een afspraak maken voor een gratis dakinspectie.

ONZE MATERIALEN VOOR DAKBEDEKKING DE LIER

Voor dakbedekking De Lier hebben wij keuze uit de volgende 5 typen:

 • Dakpannen

Dakpannen is het meest voorkomende materiaal als het gaat om dakbedekking. Dit komt omdat het een erg praktisch materiaal is. Mocht er schade ontstaan, dan zijn de beschadigde pannen apart te vervangen.

 • Bitumen

Bitumen is ook een veel voorkomend materiaal op het gebied van dakbedekking. Het staat ook wel bekend als dakleer. Het is een zeer eenvoudig aan te brengen materiaal waarbij het ook mogelijk is om over eerder aangebrachte dakbedekking te plaatsen.

 • Leien

Dit materiaal wordt al eeuwen gebruikt voor dakbedekking. Tegenwoordig worden de natuurleien meestal vervangen door kunstleien. Een leien dak is erg duurzaam en tegen Nederlandse weersomstandigheden bestand.

 • Shingles

Shingles zijn erg opkomend in Nederland. Deze soort dakbedekking is afkomstig uit Amerika en is gemakkelijk aan te leggen. Wel is dit enkel geschikt voor daken die minimaal 25o hellend zijn.

 • Exclusief

Mocht u niet een van de ‘standaard’ dakbedekkingen willen, bent u ook bij ons aan het goede adres voor een bijzonder dak. Wij kunnen uw woning een bijzondere uitstraling geven. Voor deze optie kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.

DAKBEDEKKING [PB-CITY]

CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  CONTACT

  Heeft u interesse in de service dakbedekking De Lier van Dakdekkersbedrijf Dasselaar ? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog meer informatie ? Of heeft u een vraag ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  UW DAK GOED LATEN ISOLEREN?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.