Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Dak vervangen Zoetermeer

Begint uw dak zijn laatste periode in te gaan? Dan moet u er over na gaan denken om deze te gaan vervangen in Zoetermeer . Hiervoor bieden wij enorm veel mogelijkheden. Allereerst gaat u kiezen welke dakbedekking wij gaan plaatsen. Dit hangt af van de type woning, de dakconstructie en uw voorkeuren en smaak.

Waardoor wilt u uw dak in Zoetermeer laten vervangen?

U kunt kiezen uit de volgende dakbedekking om uw dak te vervangen in Zoetermeer :

 • Dakpannen: Dit is het meest voorkomende materiaal. Het is erg praktisch doordat de dak pannen apart te vervangen zijn in Zoetermeer . Daarom is het ook erg duurzaam.
 • Bituum: Bituum, ook wel bekend als dakleer komt net als dakpannen ook veel voor. Het is materiaal dat eenvoudig is aan te brengen waarbij het ook mogelijk is om over eerder aangebrachte dakbedekking te plaatsen.
 • Leien: Dit materiaal wordt al een hele lange tijd gebruikt. Vroeger waren dit vooral natuurleien, maar tegenwoordig zijn dit kunstleien. Een leien dak is erg duurzaam en bestand tegen weersomstandigheden.
 • Shingles: Deze zijn afkomstig uit Amerika en erg gemakkelijk aan te leggen. Alleen het lastige hieraan is dat de daken hellend moeten zijn.
 • Exclusief: Wanneer u er voor kiest om met aparte dakbedekking uw dak te laten vervangen in Zoetermeer , dan gaan wij ook graag voor u aan de slag! Wij kunnen uw woning een bijzondere uitstraling geven. Voor deze optie kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.
Dakdekker [pb-city]

Contactformulier

  Naam (*)

  Telefoonnummer (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  Spoedservice

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  Contact

  Heeft u interesse om uw dak te laten vervangen door dakdekkersbedrijf Dasselaar in Zoetermeer ? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog meer informatie of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Uw dak goed laten dekken?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.