Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022

DAK VERVANGEN BLEISWIJK

Is het dak van uw woning of bedrijfspand verouderd ? Dan is het verstandig om uw dak te laten vervangen. Dakdekkersbedrijf Dasselaar kan u dan van dienst zijn. Onze medewerkers gaan professioneel te werk. Daarnaast kunnen wij u allerlei soorten dakbedekking bieden. Kortom, voor dak vervangen Bleiswijk zit u bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar goed!

DE MOGELIJKHEDEN VOOR DAK ISOLEREN BLEISWIJK

Op het gebied van dak vervangen Bleiswijk zijn er verschillende mogelijkheden. Zo heeft u allereerst de keuze te maken wat voor dakbedekking wij gaan plaatsen. Dit hangt af van het type woning, de dakconstructie en uiteraard uw voorkeuren en smaak. Wij bieden verschillende materialen aan zodat er voor vrijwel elke situatie en persoon een geschikte soort tussen zit. Daarnaast heeft u ook de keuze te maken of u het dak wilt laten isoleren. Hierdoor verliest u  in de winter minder warmte en houdt u in de zomer de warmte buiten. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk energiekosten bespaard door minder te hoeven stoken. MATERIALEN VOOR DAK VERVANGEN Bleiswijk Binnen dakbedekking hebben wij keuze uit de volgende 5 materialen:

 • Dakpannen: Dakpannen is het meest voorkomende materiaal als het gaat om dakbedekking. Dit komt omdat het een erg praktisch materiaal is. Mocht er schade ontstaan, dan zijn de beschadigde pannen apart te vervangen.
 • Bituum: Bituum is ook een veel voorkomend materiaal op het gebied van dakbedekking. Het staat ook wel bekend als dakleer. Het is een zeer eenvoudig aan te brengen materiaal waarbij het ook mogelijk is om over eerder aangebrachte dakbedekking te plaatsen.
 • Leien: Dit materiaal wordt al eeuwen gebruikt voor dakbedekking. Tegenwoordig worden de natuurleien meestal vervangen door kunstleien. Een leien dak is erg duurzaam en tegen Nederlandse weersomstandigheden bestand.
 • Shingles: Shingles zijn erg opkomend in Nederland. Deze soort dakbedekking is afkomstig uit Amerika en is gemakkelijk aan te leggen. Wel is dit enkel geschikt voor daken die minimaal 25o hellend zijn.
 • Exclusief: Mocht u niet een van de ‘standaard’ dakbedekkingen willen, bent u ook bij ons aan het goede adres voor een bijzonder dak. Wij kunnen uw woning een bijzondere uitstraling geven. Voor deze optie kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.
DAKVERVANGEN [PB-CITY]

CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  CONTACT

  Heeft u interesse in de service dak vervangen Bleiswijk van Dakdekkersbedrijf Dasselaar ? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u liever eerst nog meer informatie ? Of heeft u een vraag ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  UW DAK GOED LATEN ISOLEREN?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.