Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

DAK LEKKAGE NOORDWIJK

Heeft u last van dak lekkage Noordwijk ? Maak dan direct een afspraak met Dakdekkersbedrijf Dasselaar. Wij verhelpen de lekkage professioneel en snel. Is de lekkage ernstig? Wij hebben ook een spoedservice. Dan zijn wij binnen een uur ter plaatsen en lossen wij het probleem zo snel mogelijk voor u op. Op deze manier proberen wij de waterschade minimaal te houden.

EEN DAK LEKKAGE NOORDWIJK , WAT NU?

Als u last heeft van een lekkage of dit vermoed, kunt u direct contact opnemen met ons. Wij komen dan zo snel mogelijk het probleem bij u verhelpen op vakkundige wijze. Wij zullen bij aankomst gaan onderzoeken waar de lekkage vandaan komt. Als wij de bron hebben ontdekt, zullen wij een plan opstellen voor de reparatie. Wij zullen u dan een offerte bieden met de werkzaamheden en bijbehorende kosten. Bij een akkoord van u zullen wij direct starten met de reparatie van de dak lekkage Noordwijk . Met deze manier van werken proberen wij verassingen voor u te voorkomen.

CONTACTFORMULIER

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacyverklaring (*)

  Spoedservice

  SERVICE

  KWALITEIT

  OVERZICHTELIJKHEID

  CONTACT

  Heeft u ook last van een dak lekkage Noordwijk ? Vraag dan direct een offerte aan van Dakdekkersbedrijf Dasselaar. Wilt u liever eerst nog meer informatie ? Of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 451 980 22 of mailen naar info@dakdekkersbedrijfdasselaar.nl. U heeft ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  UW DAK GOED LATEN ISOLEREN?

  Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.