Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022 Offerte

Neem contact met ons op! 085 130 2487 of 06 4519 8022
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

BITUMEN DAKEN

Naast dakpannen wordt ook bitumen dakbedekking regelmatig gebruikt. Het staat ook wel bekend als dakleer. Een bitumen dakbedekking is zeer geschikt voor het bedekken van een schuur, aanbouw, garage, serre of ander licht hellend- of plat dak. Dakleer is zeer gemakkelijk aan te brengen doordat dakleer ook over ander, al eerder aangebrachte, dakbedekking heen gelegd worden.

Spoedservice

SERVICE

KWALITEIT

OVERZICHTELIJKHEID

DE MOGELIJKHEDEN

Dakdekkersbedrijf Dasselaar voert niet alleen het plaatsen van uw bitumen dak uit. U kunt bij ons ook terecht voor een compleet dakwerk pakket. Dit pakket houdt reparaties, onderhoud, renovatie en nieuw materiaal in. Dit bieden wij overigens niet alleen voor bitumen daken aan. Wij kunnen dit ook voor alle andere materialen aanbieden, zoals dakpannen of leien daken. Wanneer u kiest voor een bitumen dakbedekking, dan heeft u een duurzame dakbedekking die goedkoop en ook waterdicht is. Onze vakkundige werknemers beschikken over veel ervaring op het gebied van dakleer. Zo kunnen wij u uitgebreid informeren en adviseren op het gebied van deze dakbedekking.

Bent u geïnteresseerd in een bitumen dak? U kunt voor meer informatie of vragen contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!

BITUMEN DAK MONTEREN?

Vraag dan geheel vrijblijvend
een offerte aan.