Neem contact met ons op! 06 52863998 Offerte

Neem contact met ons op! Bel Nu!: 06 52863998
Of vraag geheelvrijblijvend een offerte aanOfferte

Bitumen dakbedekking

by

Bitumen dakbedekking voor uw platte dak

Bitumen dakbedekking


Heeft uw platte dak een nieuwe dakbedekking nodig? Voor platte daken zijn er verschillende soorten dakbedekking. Een veel gebruikte dakbedekking is bitumen. Bitumen is een dakleer dat zeer geschikt is voor het bedekken van schuren, aanbouw, garages, serres of een ander plat dak. Een licht hellend dak kan ook worden bedekt met bitumen.

Er zijn verschillende soorten bitumen: polymeerbitumen en geblazen bitumen. Voor een waterdichte toplaag is alleen polymeerbitumen geschikt. Hierbij kunt u kiezen tussen plastomeermengsels (APP bitumen) of elastomeermengsels (SBS bitumen):

  • Plastomeer is UV-bestendig en heeft daardoor geen extra beschermlaag nodig.
  • Elastomeer is juist soepeler en blijft beter plakken. Deze bitumen is beter bestendig tegen temperatuurschommelingen maar heeft wel een extra toplaag nodig om tegen UV stralen beschermd te worden.

Bitumineuze dakbedekking is eenvoudig te leggen. Onze dakdekkers branden het dakleer in stroken op de bestaande dakbedekking. Dit wordt in één of meerdere lagen gedaan. Indien de oude dakbedekking heel erg beschadigd is kan het zijn dat we deze volledig moeten vervangen.

Wilt u uw dak voorzien van een nieuwe laag bitumen? Of wilt u uw oude bitumen dak vervangen? Schakel onze ervaren dakdekkers in en laat een bitumen dakbedekking leggen.

daklekkage inspecteren

Dakbedekking bitumen: de voordelen


Bitumen dakbedekking is de meest gebruikte dakbedekking voor platte daken. Dit dakleer heeft namelijk vele voordelen waar u mooi van kan profiteren.

  • Het materiaal is sterk, stevig en goed bestand tegen heftige weersomstandigheden en temperatuurswisselingen
  • Bitumen is waterdicht en scheurt niet, zo voorkomt u lekkages in huis
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: bitumen is goedkoop en heeft een lange levensduur
  • Bitumen is duurzaam
  • Het kan vaak eenvoudig over de oude laag geplaatst worden

Een andere mogelijke dakbedekking voor uw platte dak is EPDM. EPDM dakbedekking is een waterdichte dakbedekking van kunststof. EPDM gaat nog langer mee dan bitumen en is beter bestand tegen uv straling. EPDM is daarentegen wel prijziger.

Twijfelt u tussen EPDM en bitumen?

Wij bij Dakdekkersbedrijf Dasselaar adviseren u graag.

Contact opnemen

Daklekkage repareren
Daklekkage repareren
service

Service

kwaliteit

Kwaliteit

overzichtelijkheid

Overzichtelijkheid

Bitumen dak laten leggen


Wanneer u een nieuwe bitumen dakbedekking wilt leggen kunt u dit het beste uitbesteden aan ervaren dakdekkers. Hoewel het eenvoudig te leggen is zijn er wel een paar aandachtspunten waarop gelet moet worden. Zo moet er een goede naadverbinding zijn tussen de stroken en moet de vorming van blaasjes vermeden worden. Schakel Dakdekkersbedrijf Dasselaar in om uw bitumen dak te laten plaatsen of te laten vervangen.

Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking. Met hun kennis, de juiste materialen en plaatsingstechnieken zorgen ze voor een nette afwerking van de bitumen. Zo krijgt u een stevig en net dak waar u nog jaren plezier van heeft.

daklekkage repareren
dakdekker dasselaar

Offerte


Geïnteresseerd in het laten leggen van een nieuw dak van bitumen? Of heeft uw bitumen dakbedekking schade opgelopen of een renovatie nodig? Neem contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Gratis offerte voor bitumen dak